Skip to content

Algemene IT-beheerspecialist

Wie zijn wij?

Als strategische partner evalueert Connectis samen met u alle specifieke IT-behoeften van uw onderneming (computers, servers, opslag, netwerk, enz.).

Het doel is uw oplossing op maat te definiëren: aangepast, coherent en evoluerend, omdat uw behoeften van vandaag niet die van morgen zijn. Als u daarop anticipeert, zal uw onderneming met gemak en sereniteit kunnen groeien.

Onze helpdesk, bestaande uit ervaren technici, staat 24/7 tot uw dienst.

IT-infrastructuuroplossingen

Informaticapark

In elk bedrijf is de kwaliteit van het informaticapark primordiaal: van computers tot mobiele apparaten, helpt Connectis u bij de keuze van het beste materiaal. Daarvoor is de audit van de bestaande infrastructuur nodig, zodat we de systemen kunnen aanbieden die het meest geschikt zijn aan uw specifieke gebruik en objectieven.

Netwerk

De infrastructuur bestaat uit verschillende elementen die met elkaar verbonden zijn (bekabeld of draadloos). Vertrouw onze experts om met u samen de beste oplossing te bepalen, die perfect bij uw realiteit past.

Servers

De server is het platform waarop de besturingssystemen en de applicaties zijn ondergebracht. Zijn rekenkracht en geheugen moeten worden afgestemd op het gebruik: virtualisatie, databases, CRM-, ERP- of de op maat ontwikkelde businessapplicaties. Deze parameters bepalen zijn capaciteit om de applicaties met de gewenste performantie te laten werken.

Server- virtualisatie

Servervirtualisatie heeft het beheer van IT-infrastructuur revolutionair veranderd door de hernieuwingscycli voor hard- en software op te splitsen. Deze twee componenten kunnen nu apart evolueren afhankelijk van de behoeften. Servervirtualisatie verbetert ook de consolidatie, de implementatie van hoge beschikbaarheid, de herneming van de activiteit na een ramp en vergemakkelijkt de back-upoperaties.

Opslag

Gezien de exponentiële groei van het volume gegevens dat bedrijven moeten bewaren, is gegevensopslag een zeer belangrijke factor geworden. Voor elk type gebruik bestaat een geschikte oplossing.

Infrastructuur virtueel kantoor

De virtualisatie van de computers van alle medewerkers heeft ons in staat gesteld om de gehele infrastructuur en alle gegevens van het bedrijf te concentreren in het datacenter. Naast de voordelen van centralisatie en beveiliging, biedt deze oplossing ook van overal ter wereld toegang tot de gegevens en de applicaties via een eenvoudige internetverbinding, alsof iedereen onder één dak zit.

Gecertificeerde partners

Logo EMC²
Logo Varonis
Logo Microsoft
Logo Proximus

Cloudoplossingen

Het is vandaag voor elke onderneming van cruciaal belang om snel en makkelijk zijn data te kunnen raaplegen en voortdurend verbonden te blijven. Daarvoor is de Cloud de ideale groeimotor voor elk bedrijf.

Back-up

Voor een optimale beveiliging beschermen online back-ups de elektronische gegevens die zich op een werkpost of server bevinden. De gegevens worden buiten de onderneming bewaard, beveiligd en kunnen op elk moment via een eenvoudige internetverbinding weer worden opgehaald.

De oplossingen voor back-ups van Connectis zijn volledig transparant, geautomatiseerd en kunnen makkelijk aan uw behoeften uitgerold en aangepast worden.

Synchronisatie en delen

Bedrijven moeten steeds vaker bestanden en omvangrijke dossiers delen. Vandaag is het normaal om heel eenvoudig en in alle veiligheid bestanden te kunnen delen, ongeacht hun omvang. Connectis analyseert de behoeften van de bedrijven en stelt de meest geschikte oplossing voor:

IAAS-SAAS-PAAS​​

De Cloudinfrastructuren maken het mogelijk om de resources uit te breiden met garantie op optimale beschikbaarheid. U kunt makkelijk resources toevoegen of verwijderen in functie van uw behoeften en zo de capaciteit van de servers op elk moment verhogen. De gebruiker geniet van dezelfde ervaring als met applicaties die fysiek bij de klant zijn gehost. Ze zijn makkelijk bereikbaar vanop elk apparaat via een simpele internetverbinding.

Monitoring

Met de monitoringoplossingen kunnen de beheerders alle elementen van de IT-infrastructuur in real time volgen en kunnen ze op elk moment preventief en/of reactief ingrijpen op de machines. Dit type platform maakt het mogelijk om op elke dagelijkse behoefte of eventueel probleem te anticiperen:

Getuigenissen

Témoignage Gouvernement provincial du Brabant wallon Connectis
We zijn 2 jaar geleden met Connectis beginnen werken. De geleverde diensten voldoen altijd aan onze vereisten. We hebben vastgesteld dat er nog zelden problemen zijn met de mailserver sinds we met Connectis samenwerken.
De kabinetschef
Provinciale Regering van Waals-Brabant
Témoignage SFPIM Connectis
Connectis heeft bij ons een betrouwbaar en efficiënt systeem geïnstalleerd. We zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en de reactiviteit van de geleverde prestaties.
IT Infrastructure Manager
De Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (SFPIM)
Témoignage Cameleon Connectis
Connectis biedt ons exclusieve begeleiding bij de naverkoop, met beschikbare, snelle en competente ondersteuning. Connectis volgt de technologie ook op voor ons, geeft antwoord op de vragen en behoeften in verband met onze groei, doet voorstellen om de infrastructuur aan te passen en de servers te vernieuwen. Voor mij staat het vast: Connectis is de juist partner.
Head of IT & Data Management
Caméléon
Témoignage Oxfam Connectis
Oorspronkelijk hebben we contact opgenomen met Connectis voor een infastructuurproject. Na bespreking heeft Connectis ons ook een voorstel gedaan voor de vernieuwing van ons informaticapark. We zijn zeer tevreden over de reactiviteit en de geleverde prestaties en we zetten onze besprekingen over onze infrastructuur verder.
ICT Manager
Société Oxfam
Témoignage Arag Connectis
We moesten ons opslagsysteem vervangen en Connectis heeft ons een EMC-systeem voorgesteld. Die oplossing voldeed perfect aan onze verwachtingen op het vlak van de verhouding prijs/kwaliteit en de aangeboden diensten. In 2014 wilden we onze infrastructuur versterken en uiteraard hebben we opnieuw een beroep gedaan op Connectis.
Directeur organisatie en informatica
ARAG SE – Branch Belgium
Témoignage Deltrian Connectis
Ik ben al meer dan 10 jaar klant en Connectis voldoet telkens weer perfect aan mijn behoeften. Ik ben zeer tevreden over de geïnstalleerde systemen en het team dat verantwoordelijk is voor mijn account.
IT Manager
Deltrian