Skip to content

Connectis GroupFocus 100% op jouw business.

Solutions informatiques Connectis Group
Solutions informatiques Connectis Group

Technologie is ons vak: IT, telecom, printing, beveiliging, web development

Vandaag kan geen bedrijf zonder behulp van technologie ontstaan en groeien. Het is onmogelijk zich te ontwikkelen zonder internet, printer en een minimum aan IT materiaal. Maar iedereen is niet zomaar op zijn gemak met technologie en als KMO, heeft u hiervoor ook niet altijd de tijd om het zelf te beheren. Op een veelzijdige, betrouwbare en reactieve partner kunnen rekenen, die ook voor u alles beheert, is dus essentieel. U kwam naar de beste plek.

Connectis Group is zelf een KMO, die dus die terreinwerkelijkheid heel goed kent, alsook de specificiteit van elke sector (kuisfirma, communicatiebureau, winkel, administratie, notaris, school, enz.). KMO’s botsen tegen allerlei uitdagingen: voortdurende evolutie van de technologie, telewerken, steeds grotere communicatienoden (telefonie, emails, printing), web development, gegevensopslag, veiligheid, maar ook de aan uw specifieke bedrijf aangepaste tools kiezen en toepassen.

Onze werkmethode in 4 woorden: luisteren, aanraden, installeren en opvolgen. Een perfecte cirkel die op elk moment van het proces helderheid schept.

Wie zijn we?

De opdracht van Connectis Group bestaat erin tegemoet te komen aan alle technologische behoeften van ondernemingen. Onze klanten beschikken over één enkel contactpunt dat een globale dekking van hun behoeften garandeert: 24/7 helpdesk, telewerken, internettoegang, telefonie, technologische strategie, projectbeheer, ontwikkeling, netwerkbeveiliging, Cloud, gegevensopslag, printers, eCommerce platform, websites, …

Connectis Group is rond 4 bedrijven gestructureerd:

Connectis Group zou niets zijn zonder haar helpdesk. Bij een interventie-aanvraag heeft u een directe toegang tot onze helpdesk. Uw contactpersoon zal een ervaren technicus zijn die de aard van het probleem snel zal opsporen. U zult nooit meer alleen staan met een technisch probleem.

Onze filosofie

Ons team

Connectis Group telt ongeveer 50 medewerkers.

We zijn fier u onze team voor te stellen. Ter alle tijden gemotiveerd en tot uw dienst. Elk project wordt met passie en knowhow opgevolgd.

Getuigenissen

Témoignage Silversquare Connectis Group
Connectis Group is een uiterst belangrijke en betrouwbare technologie partner voor de ontwikkeling van Silversquare. Wij kunnen te allen tijde rekenen op de deskundigheid en het professionalisme van hun teams. Het partnerschap-principe is een dagelijkse werkelijkheid in de samenwerking met Connectis Group.
Alexandre Ponchon
Medeoprichter, Silversquare
Connections Group témoignage Chaussures Maniet
Bij Chaussures Maniet vertrouwen we op Connectis Group voor de dagelijkse ITondersteuning in onze verkooppunten, in ons logistiek centrum en in ons hoofdkantoor. Haar teams bieden ondersteuning op maat aan gebruikers in de verschillende afdelingen en blijven hun expertise aanscherpen en de dienstenportfolio ontwikkelen. Connectis Group is een kwaliteitspartner voor de groei van onze firma.
Stany Paluch
IT Director, Chaussures Maniet
Témoignage Kazidomi Connectis Group
We werken reeds sinds 2019 met Connectis Group en zijn altijd uiterst tevreden geweest over het professionalisme van de teams zoals tijdens onze verhuis naar ons nieuwe magazijn in Vilvoorde. Ondanks de krappe timing heeft Connectis het nodige gedaan om alle betrokken partijen op één lijn te brengen. Het reactievermogen en de beschikbaarheid van hun teams (zelfs tijdens het weekend van de verhuis!) hebben ervoor gezorgd dat de volledige nieuwe IT-infrastructuur volledig operationeel was. Ik kan u nu reeds zeggen dat we voor onze volgende verhuis of uitbreiding beroep zullen doen op Connectis Group!
Thomas Huberland
Head of Operations, Kazidomi