Skip to content

Connectis GroupFocus 100% op jouw business.

Solutions informatiques Connectis Group
Solutions informatiques Connectis Group

Technologie is ons vak: hardware, software, beveiliging, webontwikkeling, telecom...

Vandaag kan geen bedrijf zonder behulp van technologie ontstaan en groeien. Het is onmogelijk zich te ontwikkelen zonder IT-tools, een internetverbinding, telefonie of een website… Maar niet iedereen is zomaar op zijn gemak met technologie en als KMO, heeft u hiervoor ook niet altijd de tijd om het zelf te beheren.

U staat echter voor vele uitdagingen: toenemende beveiligingsrisico’s, telewerken, de toenemende complexiteit van oplossingen… en dat alles terwijl u uw IT-budget onder controle moet houden!

De oplossing? Op een echt veelzijdige, betrouwbare en reactieve partner, die uw technologische omgeving 24/7 beheerst en beheert. Een echt uitbestede IT-afdeling.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Connectis Group de tijd genomen om de realiteit in uw bedrijf te begrijpen, evenals de specifieke kenmerken van uw sector (klein- en grootschalige distributie, industrie, diensten, coworking, vastgoed, communicatie, advocatenkantoren, notarissen, lokale overheden, scholen, enz.)

Onze werkmethode is in 4 woorden samengevat: luisteren, adviseren, inzetten en monitoren. Een perfecte cirkel die op elk moment van het proces helderheid schept.

Wie zijn we?

De opdracht van Connectis Group bestaat erin tegemoet te komen aan alle technologische behoeften van ondernemingen. Onze klanten beschikken over één enkel contactpunt dat een globale dekking van hun behoeften garandeert: 24/7 helpdesk, telewerken, internettoegang, telefonie, printing, technologische strategie, projectbeheer, ontwikkeling, netwerkbeveiliging, Cloud, gegevensopslag, websites, …

Connectis Group is rond 3 bedrijven gestructureerd:

Wat zou Connectis Group zijn zonder support? Bij het minste of geringste probleem hebt u rechtstreeks toegang tot onze helpdesk. Je contactpersoon is een ervaren technicus die je probleem binnen het uur oplost. Zo blijf je nooit meer alleen met een technisch probleem.

Onze filosofie

Ons team

Connectis Group telt ongeveer 50 medewerkers.

We zijn fier u onze team voor te stellen, ter alle tijden gemotiveerd en tot uw dienst. Elk project wordt met passie en knowhow opgevolgd.

Eén contactpunt voor het geheel van uw technologie.

Dit zijn onze expertises.

En onze experts verrichten wonderen.

Concentreert u zich op uw bedrijf, wij concentreren ons op uw technologie.

Getuigenissen

Témoignage Silversquare Connectis Group
Connectis Group is een uiterst belangrijke en betrouwbare technologie partner voor de ontwikkeling van Silversquare. Wij kunnen te allen tijde rekenen op de deskundigheid en het professionalisme van hun teams. Het partnerschap-principe is een dagelijkse werkelijkheid in de samenwerking met Connectis Group.
Alexandre Ponchon
Medeoprichter, Silversquare
Connections Group témoignage Chaussures Maniet
Bij Chaussures Maniet vertrouwen we op Connectis Group voor de dagelijkse ITondersteuning in onze verkooppunten, in ons logistiek centrum en in ons hoofdkantoor. Haar teams bieden ondersteuning op maat aan gebruikers in de verschillende afdelingen en blijven hun expertise aanscherpen en de dienstenportfolio ontwikkelen. Connectis Group is een kwaliteitspartner voor de groei van onze firma.
Stany Paluch
IT Director, Chaussures Maniet
Témoignage Kazidomi Connectis Group
We werken reeds sinds 2019 met Connectis Group en zijn altijd uiterst tevreden geweest over het professionalisme van de teams zoals tijdens onze verhuis naar ons nieuwe magazijn in Vilvoorde. Ondanks de krappe timing heeft Connectis het nodige gedaan om alle betrokken partijen op één lijn te brengen. Het reactievermogen en de beschikbaarheid van hun teams (zelfs tijdens het weekend van de verhuis!) hebben ervoor gezorgd dat de volledige nieuwe IT-infrastructuur volledig operationeel was. Ik kan u nu reeds zeggen dat we voor onze volgende verhuis of uitbreiding beroep zullen doen op Connectis Group!
Thomas Huberland
Head of Operations, Kazidomi