Skip to content

Particuliere beveiliging en sitebeveiliging

Wie zijn we?

RedAlarm is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf, actief in de Benelux bij bedrijven, bouwplaatsen en particulieren.

Of het nu gaat om een alarm-, videobewakings-, branddetectie- of toegangscontrolesysteem, onze klanten krijgen een oplossing op maat van hun behoeften. RedAlarm kan aan verschillende risiconiveaus voldoen, van 1 tot 4, afhankelijk van de situatie.

Onze helpdesk, bestaande uit ervaren technici, staat 24/7 tot uw dienst.

Onze aggregatie van het federale ministerie van Binnenlandse Zaken en onze INCERT-certificering garanderen:

Onze referenties

Logo L'Elysée
Logo Commission Européenne
Logo Thomas & Piron
Logo La Défense
Logo Cegi Immobilier
Logo Choux de Bruxelles
Logo MRP Group

Oplossingen voor woningen en bedrijven

Ontdek onze diensten om uw gebouwen te beveiligen.

Inbraak- en buitenalarm

 

Onze missie is om uw gebouw te beveiligen dankzij externe detectoren. Het voordeel van deze detectiesystemen is dat uw alarm de aanwezigheid van een inbreker al heeft gesignaleerd voordat deze een poging heeft gedaan om binnen te komen.

De experten van RedAlarm voeren een risicostudie uit op basis van uw specifieke situatie en behoeften, om u een doeltreffend en aangepast alarmsysteem voor te stellen.

 

 

Buitenverlichting

Een voldoende verlichte buitenruimte betekent meer veiligheid.

RedAlarm biedt een gepersonaliseerd verlichtingssysteem aan, al dan niet verbonden met het alarmsysteem.

Brandbeveiliging

Brand kan op elk moment ontstaan, of het nu per ongeluk, door nalatigheid of met kwade opzet is veroorzaakt.

Rookdetectoren zijn nu verplicht en hun nut is bewezen: zelfs wanneer u niet thuis bent, kan een brand tijdig worden ontdekt en onder controle worden gebracht.

De experts van RedAlarm adviseren u over het type detectoren dat u best gebruikt in functie van de grootte van het gebouw, de configuratie, het aantal kamers en uw activiteit, in overeenstemming met de algemene normen voor de bescherming van werknemers (ARAB), normen EN54 en NBN 21-100.

Camerabewaking

Er bestaat een groot aantal oplossingen en apparatuur op de markt wat betreft videobewaking.

Onze experts bieden u een oplossing op maat aan, op basis van uw specifieke behoeften:

Alle beelden die door de verschillende camera’s worden opgenomen, worden opgeslagen op harde schijven, waarvan de capaciteit aan uw behoeften wordt aangepast. Volg deze beelden vanop afstand, via een computer of smartphone, dankzij de speciaal voor dit doel ontwikkelde toepassingen.

Toegangscontrole

Toegang tot het gebouw is de sleutel tot uw veiligheid. Er zijn verschillende oplossingen om het te versterken. Met de eenvoudigste kunt u één ingang controleren, met een code of badge (proximiteitslezers, keypads, biometrische lezers, enz.).

Meer gesofisticeerde systemen houden rekening met een grote hoeveelheid informatie (gebruikershiërarchie, enz.) om bepaalde toegangen toe te staan. Zij maken ook de tijdsregistratie en de overdracht van deze gegevens aan uw sociaal secretariaat mogelijk.

Bouwplaatsveiligheid

Ontdek onze oplossingen om vandalisme en plunderingen te bestrijden en uw buitenomgeving te beschermen.

Of het nu gaat om een stand-alone alarmsysteem of een mobiel videobewakingssysteem, RedAlarm biedt programmering, installatie en een 24/7 interventiedienst in geval van storing.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen de beste oplossing voor uw specifieke behoeften kunnen bepalen.