Skip to content

Hard- en softwareoplossingen met betrekking tot de printwereld

Wij zijn we?

Ecologie wordt steeds belangrijker. Maar ondernemingen kunnen (nog) niet zonder geprinte documenten werken.

Nexprint is binnen een technologische hub ontstaan en dat maakt het verschil.

Toegewijd aan printmateriaal- en softwareoplossingen voor documentbeheer, integreert Nexprint zich perfect aan uw eigen globale technologische omgeving. Elke oplossing wordt aan de specifieke behoefte van uw bedrijf aangepast en een 24/7 helpdesk is tot uw dienst. Dit is niet alleen simpel en efficiënt, maar ook uniek op de markt.

Nextprint is niet alleen een leverancier aan materiaal en softwares. Het is ook een partner, die naar u luistert, die uw behoeften analyseert en alles voor u beheert.

Hardware oplossingen

Kwaliteitsvol, duurzaam, efficiënt en ecologisch. Deze 4 criteria zijn essentieel geworden.

We stellen dus robuuste en betrouwbare materiaal voor, van het merk Konica Minolta.

Software oplossingen

Tijdoptimisatie

Papier of digitaal, het is belangrijk zo snel mogelijk alle documenten te kunnen doorzoeken, omzetten, ordenen of archiveren. Dankzij performante en uniforme documentenstromen worden manuele handelingen, en dus fouten, beperkt. Tijdbesparend en efficiënt.

Optimaal rendement

Als technologische hub, kunnen onze technici de link maken tussen uw printers en uw IT-tools (Microsoft-producten, integratie van de Active Directory, driversbeheer via het netwerk, VM’s aanmaak, enz.). Simpel en efficiënt.

Printersbeheer vereenvoudigen

Dankzij de invoering van alle gewenste printregels: toegekende quota per persoon, printkleuren beperken, veiligheids- en vertrouwelijkheidsregels, verspillingsbeheer, enz.

Volledige en betrouwbare documentzoek-machine

Beeld u in: uw bedrijf beschikt over zijn eigen
« Google »: een zoekbalk, een paar sleutelwoorden en enkele seconden later stelt het systeem u alle elementen voor die in uw gehele infrastructuur daar aan gelinkt zijn. Supergaaf!

Getuigenissen

Témoignage CrystalCorp Nextprint
Wat mij bevalt aan Nextprint is de aandacht die ze geven aan mijn behoeften, de beschikbaarheid van ondersteuning en vooral de integratie met het IT-team waardoor we aan efficiëntie en productiviteit kunnen winnen. Ik ben zeer tevreden over hun diensten en zal niet aarzelen om hen aan te bevelen!
Maxence Degossely
Beheerder, CrystalCorp